Over Ons

Wie zijn wij?

Het bedrijf HMH Digital Admin is opgericht door twee jonge volwassen die gemotiveerd en ambitieuze zijn.  De Digital Admin wilt vanaf de eerste dag  een compleet nieuw manier van boekhouden inrichten waarbij wij zoveel mogelijk digitaal werken.  Wij kijken met een verheugde perspectief naar de innovatief technologie die wij kunnen gebruiken, om ons klanten sneller te helpen en om hun op gemak te stellen.  Deze middelen kunnen ons ondersteunen met behalen van ons doel “het volledig automatiseren van boekhouden”. 

Wat wij doen

Wij weten dat Boekhouden veel tijd vergt, en een goed boekhouden nog meer.  Om die reden hebben wij Digital Admin in het leven gebracht. Ons doel is om ondernemers te ondersteunen met hun administratie. Wij richten namelijk de  nadruk op goed contact hebben met ons klanten en met een begrijpelijk taal het uitleggen van uw cijfers.    We nemen voor elke klant voldoende tijd om de zaken in orde te brengen, daarnaast zijn wij pas tevreden als u dat ook bent.  

Wij hebben vooral klanten die bestaan uit midden-en kleinbedrijf waarvoor wij compleet administratie voeren. Desalniettemin nemen wij ook groot bedrijven aan.

Grotere organisaties missen vaak de directe verbinding die juist voor kleinere bedrijven en zzp’ers van belang is. Ons kantoor is gespecialiseerd in het bedienen van kleinere ondernemingen en zzp’ers met oog voor persoonlijke aandacht. Oog voor het belang van u als klant zetten wij centraal.